Indonésie - team pegasing
Detailní popis produktu
Vypraná káva, klasika!
Jak se to stalo? Já vím, už to vysvětluji:
Třešně jdou do betonové vany. Ty, které plavou na hladině vody, farmáři chytají a označují za méně kvalitní produkt. Dostáváme kávu, která klesla na dno vany s vodou - tyhle třešně byly zralejší, proto dostaly letenku z Indonésie na druhý konec světa. Než však půjde káva z farmy rovnou do pece HAYB, fermentuje 12-18 hodin v betonové nádrži naplněné vodou. Poté se nechá sušit na vyvýšených záhonech. Toto období trvá od 8 do 14 dnů v závislosti na počasí v daném ročním období. Promyté kávy jsou většinou chuťově nejjemnější.
Tady tomu není jinak!
Doplňkové parametry
Kategorie: | HAYB |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Chuťový profil: | Grapfruit, broskev, hnědý cukr |
Země původu: | Indonésie |
Příprava: | Filtr |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář