Kostarika - Las Lajas - perla negra
Detailní popis produktu
Tady máme Perl Negra.
Samotný proces je zcela přirozený, až na to, že Francisca suší zrna nepřímo na slunci a na kávu pouze přikládá plachtu, aby ji "chránila" před příliš agresivním sušením. Káva zčerná, odtud název - černá perla. Sušení trvá asi 5 týdnů a během těchto 5 týdnů se káva několikrát denně obrací!
Přes klobouk se to hemžilo slunečnou divočinou – tady leží tropy!
Doplňkové parametry
Kategorie: | HAYB |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Chuťový profil: | Mango, ananas, džem z černého rybízu |
Země původu: | Kostarika |
Příprava: | Filtr |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář